• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Servicii de specialitate: de la debitare si frezare CNC la cantuire

 

Bine ai venit in universul Cubbis, unde calitatea si inovatia merg mana in mana! Aici, pasiunea pentru mestesug se imbina cu tehnologia de ultima ora, oferindu-ti solutii complete pentru orice nevoie legata de mobila si nu numai. 

 

De la debitare precisa pana la transport specializat, fiecare serviciu pe care il oferim este gandit pentru a iti satisface cele mai inalte asteptari. Indiferent de complexitatea proiectului tau, te invitam sa descoperi cum putem transforma viziunea ta in realitate.

 

Debitare de precizie si finisari impecabile

Debitare: La Cubbis, procesul de debitare reprezinta combinatia perfecta dintre tehnologie avansata si experienta. Fie ca e vorba de debitare pal sau debitare lemn, echipamentele noastre de ultima generatie garanteaza un rezultat de inalta calitate, cu taieturi exacte si finisaje perfecte.

 

Cantuire pal: Nu lasam nicio margine neprelucrata. Serviciul nostru de cantuire asigura ca toate marginile produsului tau sunt netede, protejate si finisate la perfectiune, sporind durabilitatea si estetica produselor din pal.

 

Frezare CNC: Cu ajutorul tehnologiei CNC, putem realiza modele si forme complexe cu o precizie extraordinara. Acest serviciu este ideal pentru proiectele care necesita detalii intricate sau design-uri personalizate.

DEBITARE

DEBITARE

Debitarea este procedeul prin care un panou de PAL/MDF/HDF/HPL... este taiat la o dimensiune prestabilita ce corespunde cerintelor clientului. Cu echipamentele noastre, nu se pot debita placi mai mici de 230 mm. 

Conditii tehnice:  A se tine cont de fibra pieselor. Dimensiunea minima a pieselor este de 40 mm. Pentru cota finala a piesei trebuie tinut cont de pre-frezarea de 0,5mm pe latura ce urmeaza a fi cantuita.

Pret:

Debitare Placa 

 < 25 mm   ml 

 1.79lei 

Debitare Placa 

 > 25 mm   ml   1.79lei 
CANTUIRE

CANTUIRE

Cantuirea este procedeul ce permite lipirea cantului ABS cu ajutorul unor adezivi speciali ce se aplica pe marginea placilor de PAL in vederea protejarii acestora. Cantul ABS poate avea diferite grosimi, latimi si finisaje. 

Conditii tehnice:  Dimesiunea minima a piesei 60 x 200 mm. La cantuirea pe curb nu se utilizeaza cant cu grosimea de 0,4

Pret:

Aplicare ABS 

 04,08,1,2/22 mm   curb   ml   5.25 lei

Aplicare ABS 

 04,08,1,2/22 mm   drept   ml 

 3.57 lei

Aplicare ABS 

 2/42 mm   curb   ml 

 6.00 lei

Aplicare ABS 

 2/42 mm   drept   ml 

 4.65 lei

FREZARE CNC

FREZARE CNC

Decupajele se fac pe CNC pentru a asigura o taierea lipsita de imperfectiuni. In general se folosesc la blaturi pentru plite, chiuvete, elemnete de feronerie si altele. Datorita utilajelor performante ce permit ca dupa prelucrare, piesele sa aiba un aspect lipsit de imperfectiuni. In general acest serviciu se foloseste pentru a realiza  blaturi de lucru, polite cat si alte elemente de design ce necesita o forma mai speciala.

Conditii tehnice: Decupajele trebuie sa fie insotite de schite cotate. In cazul pieselor ce vor urma a fi cantuite, raza minima recomandata fiind de R 80 mm.  Dimensiunea minima a piesei e 250x250, iar adancimea maxima de frezare este de 45mm.

Pret

Frezare CNC - decupaj blat 

 ml 

 26.25 lei

Frezare CNC - colturi rotunjite 

 buc 

 3.75 lei

Frezare CNC - curb /decupaj 

 ml 

 26.25 lei

Frezare CNC maner 

 buc 

 18.00 lei

Frezare CNC - decupaj blat 

 buc 

 26.25 lei

Frezare imbinare blat 

 buc 

 30.00 lei

Frezare profil panou 

 ml 

 45.00 lei

Frezare trecere cablu 

 buc 

 4.50 lei

Solutii integrate de gaurire, proiectare si transport

 

Gaurire si Gaurire CNC: Suntem echipati sa oferim servicii atat de gaurire standard, cat si de gaurire cu control numeric (CNC) pentru o precizie maxima si repetabilitate in productie.

 

Canal Frezare: Acest serviciu specializat permite crearea de canale perfecte in materiale, asigurand o asamblare si o finisare de calitate superioara.

 

Dublaj Banda/Surub: Oferim solutii de fixare optimizate, asigurand o conexiune robusta si durabila pentru toate componentele produselor tale.

 

Proiectare: Echipa noastra de specialisti este aici pentru a te ajuta sa iti aduci viziunea la viata, oferind servicii profesionale de proiectare pentru orice tip de mobilier sau proiect.

 

Transport Auto Comanda: Pentru a asigura ca produsele ajung la tine in starea perfecta, oferim servicii de transport specializate, garantand o livrare sigura si eficienta.
 

Gaurire CNC

Gaurire CNC

Acest serviciu ajuta la realizarea corpurilor de mobilier in kit, cu ajutorul careia reusim sa aducem si mai aproape conceptul de Do It Yourself (Confectioneaza de unul singur). Cepuri, demontabili, gauri balamale si frezajele sunt procese tehnologice, ce se pot realiza cu ajutorul unui Centru Numeric de Comanda (C.N.C.) de ultima generatie. Serviciul acesta necesita necesita si Proiectare.

Pret: 

450.00 lei/h

Gaurire

Gaurire

Gaurirea Palului este necesara pentru zonele in care se vor aplica balamale. Conditii tehnice: gaurile de balama standard se vor da la 100mm, in cazuri speciale se va prezenta o schita. Un design mai minimalist il reprezinta mânerul îngropat, ce necesită o frezarea prealabilă a materialului cu o freză Ø35mm. Pretul variaza in functie de tipul de gaura.

Pret: 

3.00 lei <-> 10.35 lei

Canal frezare

Canal frezare

Faltuirea si nutuirea reprezinta doua procedee de frezare foarte des intalnite in demeniul mobilierului. Conditii tehnice:  La falt se lasa 5 mm din grosimea piesei iar nutul se executa la o dinstanta de la 10 mm fata de marginea piesei.

Pret: 

3.90 lei/ml

Dublaj Banda / Surub

Dublaj Banda / Surub

Acest serviciu se foloseste aunci cand se doreste a se crea un design mai robust. Procesul se realizeaza prin imbinarea a doua placi de material fie cu banda dublu adeziva fie cu suruburi.

Pret: 

10.50 lei/buc

Transport auto comanda

Transport auto comanda

Nu ai timp? Comanda ta, direct la tine acasa in cele mai sigure conditii. Tu ne spui unde si noi ne deplasam. Iti punem la dispozitie soferii proprii sau apelam la firme de curierat. Sau poti ridica comanda personal din locatiile noastre (pentru detalii vezi pagina de Locatii). 

Pret: 

 7.50 lei/km + 50 lei pornirea

Pentru comenzi mai mari de 2000 lei, transportul este gratuit

Proiectare

Proiectare

Pentru a face o alege potrivita in mobilarea casei, va punem la dispozitie servicii de consultanță și proiectare mobilier la comandă. Vă ajutăm să vă alegeți decorurile, accesoriile și materialele necesare pentru construcția mobilierului. Proiectarea mobilei se realizează în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

 

Pret: 

135 lei/h

 

La Cubbis, ne dedicam fiecarui proiect cu pasiune si profesionalism, asigurandu-ne ca fiecare client primeste solutiile ideale pentru nevoile sale.